Algemene Voorwaarden voor levering aan consumenten

Door het plaatsen van een bestelling bij Sportgeschenk (website Sportbeha.com) onderwerpt u zich aan de volgende voorwaarden. Sportgeschenk en haar website Sportbeha.com staan hierna vernoemd als 'de zaak'.

Garantie:

Als belangrijkste punt hanteren wij een 100% tevredenheid: niet goed, verkeerde maat of ondeugdelijk product: geld terug (of een andere maat als dit het geval is).

Op de bestelde producten gelden de door de leverancier/producent bijgeleverde garanties. Ondeugdelijke goederen worden teruggenomen en de betaling wordt per omgaande teruggeboekt.

Verzending:

Onze producten worden doorgaans uit voorraad verstuurd, doch uiterlijk binnen 10 dagen na bestelling, per Postnl verstuurd. Bij artikelen die voorradig zijn is de levertijd circa twee werkdagen. Tijdens kantooruren wordt uw bestelling aangeboden bij de Postnl. Als het niet door de brievenbus past, dan maken wij gebruik van postpakketten. Mocht u ten tijde van aflevering niet thuis zijn, dan kunt u m.b.v. de aflever bon bij het dichtstbijzijnde postkantoor tot 3 weken na het poststempel de bestelling afhalen. Wij kunnen de pakketten traceren in het Postnl systeem zodat wij weten waar het in de bestelroute is. Echter leveren wij de meeste bestellingen door de brievenbus.

Retourzendingen:

U behoudt het recht de ontvangen producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Let wel op: u dient dit binnen 5 dagen na ontvangst te melden bij de zaak. Zorg bij het retourneren ook dat het verzendadres vermeld is.

Alleen producten die zijn voorzien van de labels worden retour genomen. Gedragen kleding, verbroken verzegelingen, ter beoordeling door de zaak, worden niet in behandeling genomen. Dit alles in verband met wettelijke verplichtingen e/o hygiëne. Voor de kosten van de retourzending bent u zelf verantwoordelijk.

Prijzen:

De zaak houdt zich het recht voor de prijzen te wijzigen. De prijzen tijdens het doen van een bestelling blijven gelden, zodat u niet onverhoopt voor een wijziging komt te staan. Mocht er ondanks onze zorg voor het behouden van een stabiel prijsniveau en de juiste prijzen een fout vermeld staan, dan behoudt de zaak het recht de producten niet te leveren. Aldus zijn prijs- en zetfouten voorbehouden. Van enige fouten betreffende de prijs wordt u spoedig op de hoogte gesteld door middel van een orderbevestiging naar uw e-mailadres.

Oktober 2018, Sportbeha.com. Op verzoek zijn deze leveringsvoorwaarden ook per email verkrijgbaar. Wijzigingen voorbehouden.

Sportbeha.com is een onderdeel van Sportgeschenk KvK Amsterdam 30197373 met BTW nummer NL172454268B01

Sport ze!